AccueilPortaliFAQRechercherS'enregistrerMembresGroupesConnexion

Partagez | 
 

 KETA JANE QE VRANE NE KOSOVE E JO SHQIPTARET O NJEREZ

Aller en bas 
AuteurMessage
vetetimaNumri i postimeve : 16
Registration date : 03/07/2007

MessageSujet: KETA JANE QE VRANE NE KOSOVE E JO SHQIPTARET O NJEREZ   Ven 27 Juil - 17:19

1.Bizhidar Markoviš
2.ăedomir Aksiš
3.Zhivorad Stojšetoviš
4.Bogdan Nojiš
5.Jovica Stojkoviš
6.Momir Ristiš
7.Zvonko Ristiš
8.Ljubomir Nojiš
9.Nenad Marinkoviš
10.Pavle Marinkoviš
11.Zoran Nedelkoviš
12.Sllavisha Marinkoviš
13.Vojisllav Janišijeviš
14.Milivoje ăanoviš
15.Jovica Jovanoviš
16.Stojan Aksiš
17.Millorad Kostiš
18.Dragisha Kostiš
19.Dragan Tasiš
Emrat e kriminelŰve janŰ:

1.Stanojeviš Momšilo

2.ăamoviš Sreten

3.Stanojeviš Milan

ăoliš Rade
Slavkoviš Milan
Stanojeviš Sava
Kovaš Slobodan
Stojanoviš Sava
Dekiš Milan
Dekiš Momšilo
Rašiš Dragan
Mirkoviš Vuk
Vujoviš Vaso
Vujoviš Nikotin
Ragiš Darko
Simiš Bozhidar
Stefiš Nikola
Stefiš Bojan
Obradoviš Ljubisha
Pantoviš Radovan
Pantoviš Miliš
Jovanoviš Aca
Bozhoviš ăedomir
Jovanoviš Sava
Ristiš Predrag
Jovanoviš Goran
Shqepanoviš Millosh
Krstiš Srgjan
Dikiš Milan
Dikiš Momšilo Mihajlo Tomasheviq
Veselin Tomasheviq
Sllavko Tomasheviq
Vujadin Tomasheviq
Nenad Tomasheviq
Stojadin Tomasheviq
Igor Tomasheviq
Miloje Tomasheviq
Vladan Tomasheviq
Radoslav Tomasheviq
Vasilije Tomasheviq
Milosh Tomasheviq
Radivoje Tomasheviq
Preda Tomasheviq
Srgjan Tomasheviq
Millorad Tomasheviq
Mileta Tomasheviq
Radenko Tomasheviq
Mile Tomasheviq
Stojadin Tomasheviq
Milenko Tomasheviq
Milan Tomasheviq
Dragoljub Tomasheviq
Gjoko Tomasheviq
Boshko Tomasheviq
Zhivorad Tomasheviq
Zhivojin Tomasheviq
Najdan Tomasheviq
Nebojsha Tomasheviq
Nenad Tomasheviq
Branillav Tomasheviq
Ratko Tomasheviq
Filip Tomasheviq
Dejan Tomasheviq
Gordan Tomasheviq
Predrag Tomasheviq
Despot Tomasheviq
Tadisha Tomasheviq
Sinisha Tomasheviq
Tomisllav Tomasheviq
Zoran Tomasheviq e
Goran Tomasheviq , Pastaj
Branisllav Kragoviq
Ratko Kragoviq i biri ľ po nga nga Syrigana.
Pastaj,

Marko Ristiq
Marko Damjanoviq
Dragoljub Rajkoviq
Jovica Rajkoviq
Rade Kovaševiq ľ Zec
Dika Kovaševiq
Ognjan Kovaševiq
Gjorgje Mojsiq
Radosav Kovaševiq ľ Cule
Mile Jokiq
Nebojsha Kovaševiq
Sinisha Jokiq
Svetozar Ristiq
Zoran Kovaševiq ľ Princ , tŰ gjithŰ nga Banja;
Momir Milentijeviq
Zoran Jovanoviq
Milutin Arisiq,
Milan Todoroviq
Dejan Spasiq
Nebojsha Nikšiq
Miodrag Komatina
Niqifor Kovaševiq
Dragan Dimitrieviq
Vukmiq Lazareviq ľ nga Runiku
Todor Deverxhiq
Rade Deverxhiq
Dragisha Deverxhiq
Milan Shteviq
Dragomir Shteviq
Miliq Petroviq e
Ognjan Petroviq, nga Radisheva
Nenad Shmigiq
Radoje Shmigiq
Cvetko Shmigiq
Dragan Shmigiq e
Gollub Shmigiq nga Lešina.
Dadosha Iliq
Zhivoin Iliq dhe
Momšillo Radovanoviq ľ nga Kušica.
Zhivko Jokoviq e
Radosllav Kandiq nga Kotorri, si dhe
Radivoje Rasha ľ Kalenoviq me tŰ bijtŰ
Dejan Rasha dhe
Dushan Rasha
Zvonko Jovanoviq
Zoran Jovanoviq
Bllagoje ăolakoviq
Nenad ăolakoviq
Radosh Lajoviq
Ilija Trajkoviq
Rajko Rajšiq
Vllado Bakraševiq
Lubisha Iliq
Momo Peleviq
Sllagjan (polic i komunikacionit)
100.Sadudin Rexhepagiq (boshnjak) ľ tŰ gjitha nga SkŰnderaj.
Goran Shapiq,
Rade Shapiq dhe
Dushan Shapiq, qŰ tŰ
Dimiš Zvezdan
Jovanoviš Sinisha
Rajkoviš Gojko
Drashkoviš Laza
Lazareviš Doka
***

*** Lista e emrave tŰ barbarŰve serbŰ, ŰshtŰ si mŰ poshtŰ:

1.Llazareviq Dragisha, nŰntoger

2.Gjorgjeviq Sinisha, rreshter

3.Blanusha Mile, rreshter i vjetŰr

4.Koršag Goran, rreshter i klasit tŰ parŰ

5.Millanoviq Predrag, dhjetar

6.Radulloviq Nebojsha

7.Simiq Goran

8.Kostiq Sasha

9.Daniq Sllobodan

10.Gjorgjeviq Zoran

11.Shabiq Zvonko

12.Qausheviq Nenad

13.Jovanoviq Dragi

14.Momqilloviq Miroslav

15.Ivanoviq Milivoje

16.Dejanoviq Verolub

17.Janjusheviq Zhivorad

18.Nedelkoviq Bratisllav

19.Petkoviq Bogolub

20.Gjoriq Sllavolub

21.Vaniq Rasha

22.Dimiq Dushan

23.Bajrami Igor

24.Aliq Zoran

25.Branko Janšiq

***
NŰ kŰtŰ listŰ figurojnŰ emrat e kŰtyre kriminelŰve:

Zoran Vukdragoviq - toger
Lubisha Simiq - rreshteri
Zoran Ristovski
Dushan Jevriq
Zoran Joviq
Mladen Peshiq
Milosh Mihajloviq
Marko Zhivoinoviq
Slavisha Gjorgjeviq
Miodrag Pejatoviq
Dejan Mikiq
Igor Gurkoviq
Ivan Stanojeviq
Zoran Mimiq
Radoje Bulatoviq
Mile Rangjeloviq
Cvetko Boshkiq
Radoslav Ristia
Slobodan Gjurgjeviq
Darko Miloviq
Dragisha Ivanoviq
Ivan Steviq
Vladeta Stojanoviq
Sasha Aksiq
Nenad Jovanoviq
Nenad Zhivkoviq dhe
Dejan Slaviq.
NŰ listŰn e gjetur janŰ skalitur kŰta emra:

Berisha Ruzhdi ľ Bekim, rom
Iliq Stalin ľ Velko
Paniq Pavli ľ Sinisha, Prelloc i PrishtinŰs
Cvejiq Lubisha ľ Lan, Hallaq i Madh ľ Lipjan
Vukadinoviq Jovan ľ Njegosh, Kurshumli
Andriq Mirko ľ Drashko, PrishtinŰ
Dikiq Branko ľ Nebojsha, PrilluzhŰ
Krastiq Rade ľ Svetisllav, Skullan i Lipjanit
Selishnik Jelica ľ Tomisllav, KishnicŰ
Sinisha Jovanoviq, KishnicŰ
Jovan Karaxhiq, KishnicŰ
Goran Trajkoviq, KishnicŰ
Boban Trajkoviq, KishnicŰ
Dejan Trajkoviq, KishnicŰ
Predrag Gjorgjeviq, KishnicŰ
Petar Saveliq, KishnicŰ
Mile Bulajiq, KIshnicŰ
Gjorgje Bulajiq, KIshnicŰ
Zhivorad Mitiq ľ Zhiko, KishnicŰ
Dragan Mitiq ľ Burdo, KIshnicŰ
Dragan Miliq, KishnicŰ
Zoran Trajkoviq, KishnicŰ
Mike Iliq, GrašanicŰ
Dushan Iliq, GrašanicŰ
Kush janŰ 22 barbarŰt qŰ janŰ pŰrfshirŰ nŰ vrasjen e shqiptarŰve nŰ KlinŰ

MŰ 12 NŰntor 1999, ŰshtŰ gjetur edhe njŰ listŰ Lista pŰrmban kŰta emra:

DanŰ Balaj
Zoran Dobriq
Zharko Stepiq
Vitomir Saviq
Millorad Stepiq
Gollub Stashiq
Dragomir Stashiq
Bado Bogiqeviq
Zaiq Vojo
Dobishleviq Sreta
Danšiq Vojo
Popi Zoran
Pavlloviq Dragan
Zhivkoviq Radosllav
Zhivkoviq Llazar
Vushtiq Radoje
Zariq Sreqko
Kiziq Gollub
Kiziq Gjoko
Dashiq Nevica
Krstiq Millan
Dobriq Dushan Emrat e kriminelŰve janŰ:

Miodrag Stanishiq
Sasha Jeriniq
Stanisllav Vukiq
Sasha Vujiq
Mirosllav Mihajlloviq ľ Mikica
Millovan Ivkoviq
Vidosllav Kojiq
Moma Vasoviq
Nenad Perzhiq
Branko Arizonoviq
Nebojsha Stanojoviq
Zoran Cvetkoviq
Sllavisha Maksimoviq
Dragisha Dinqiq
Novica Jakovleviq
Lubisha Arsiq
Sinisha Jovanoviq
Aleksander Jovanoviq
Srgjan Ristiq
Goran Arsiq
Nebojsha Stanishiq
Dragan Nojkiq
Canko Spasiq
Bogoso Krqmareviq
Millosh Mitroviq (komandant i togŰs)
Kush janŰ barbarŰt serbŰ qŰ kryen krime dhe spastrim etnik nŰ FushŰ-KosovŰ

1.Sllavisha Andrijeviq- (njŰri ndŰr organizatorŰt kryesorŰ pŰr dŰbimin me dhunŰ tŰ

shqiptarŰve nga FushŰ-Kosova)

Dragomir Popoviq
Boban Mitroviq
Dragan Dabizhleviq
Lazar Deniq
Radomir Dishiq
Radovan Petroviq
Dragan Mitroviq
Radojica Mitiq
Dragan Iliq
Aca Stankoviq
Zhika Begnellaviq
Mlladen Laziq
Sllavisha Grujiq
Sasha Mihajlloviq
Sava Drashkoviq
Miodrag Bangjur
Millan Milkoviq
Boban Grujiq
Sasha Maksimoviq
Nebojsha Stefanoviq
Vllastimir Jovanoviq
Dushan Zharkoviq
Dragan Zhekiq
Dobri Artinoviq
Stanko Milankoviq
Sllobodan Mitroviq
Dobrivoje Gjorgjeviq
Darko Milosheviq
Dragolub Lakaqeviq
Lubisha Veliqkoviq
Zharko Vasiq
*** Gjeneral bigadier Milan D.Djakoviš

2.Kolonel Zoran M.Jabllanoviš,

3.Kolonel Milivoje P.Braniš,

4.Kolonel Miloje Miletiš,

5.Kolonel Dragan Petroviš,

6.Kolonel Radojko Stevanoviš,

7.Kolonel Veroljub Zhivkoviš,

8.LejtŰnant kolonel Simo Ivoseviš

9.LejtŰnant kolonel Stojan Konjikavac

10.LejtnŰnant kolonel Pera Petroviš

11.Major Zoran Bojkoviš

12.Major Urosh Nikoliš

13.Major Radivoje Paravinja

14.Major Ljubisav Stojanoviš

15.Kapiten i urdhŰrit tŰ parŰ Ljubisha Vuqetiš

16.Kapiten i urdhŰrit tŰ parŰ Zoran Raseta

17.Kapiten i urdhŰrit tŰ parŰ Boban Rajkoviš

18.Kapiten Dragan Lukiš

19.Kapiten Jovica Milak

20.Kapiten Perica Nastasijeviš

21.Kapiten Milosh Raleviš

22.Kapiten Cedo TŰrpkovski

23.LejtŰnant Boban Kuzmanoviš

24.NŰnlejtŰnant Nenad Popoviš

25.Rreshteri veteran Radisha Iliš

26.Rreshteri veteran Zheljko Alar

27.Rreshteri veteran Branko Vukoviš

28.Rreshteri AleksandŰr Rakoviš

29. Rreshteri i ri Ivan Niqiforoviš

30.Kaporal Branisllav M.Fungerhut

31. Ushtar Dragan Beloseviš

32.Ushtar Milan Bogdanoviš

33.Ushtar Veroljub Mijatoviš

34.Ushtar Sasha Pejiš

35.Ushtar Milinko Pendiš

36.Ushtar Nikolla Popoviš.

-Gjithashtu u dekoruan edhe kŰta oficerŰ tŰ UDB-sŰ nŰ KosovŰ:

1.Kolonel Dragutin ADAMOVIă-GjakovŰ

2.Kolonel Dushan B.GAVRANIă-Gjilan

3.Kolonel Gradimir R.ZEKAVICA-Prizren

4.NŰnkolonel Millan S.GJURIăIă-(Prizren,kreu i departamentit tŰ policisŰ)

5.Major Milenko M.BOZOVIă-Komandant i policisŰ nŰ SkŰnderaj.

-Kryekrimineli Millosheviq, me ôUrdhŰrin e lirisŰ, UrdhŰrin e heroit KombŰtar, UrdhŰrin e Flamurit JugosllavŰ dhe UrdhŰrin e Flamurit tŰ LuftŰs tŰ ShkallŰs sŰ parŰö ľ i dekoroi kŰta komandantŰ tŰ lartŰ qŰ luftuan nŰ KosovŰ:

-UrdhŰri i LirisŰ iu dha:

1.Gjeneralit Dragolub Ojadaniš

2.Kolonel Gjeneralit Nebojsha Pavkoviš (Komandant i ArmatŰs sŰ TretŰ)

-UrdhŰri i Heroit KombŰtar iu dha:

1.Kolonel Dragan Zhivanoviš-Komandant i BrigadŰs 125 tŰ motorizuar;

2.Kolonel Bozhidar Deliš-Komandant i BrigadŰs 549 tŰ motorizuar;

3.Kolonel Ljubisha Dikoviš- Komandant i BrigadŰs 37 tŰ motorizuar;

4.NŰnkolonel Ilija Todorov-Komandant i BrigadŰs 63 tŰ parashutistŰve;

5.Kolonel Zharko Brankoviš-Komandant i BrigadŰs 124 tŰ ndŰrhyrjes policore;

-UrdhŰri i Flamurit JugosllavŰ iu dha:

1.Zoran Angjelkovišit-ôPresident i KŰshillit Ekzekutiv tŰ PŰrkohshŰm pŰr KosovŰ e Metohiö;

2.Nikolla Shahinovišit-ZŰvendŰs kryeministŰr i qeverisŰ jugosllave;

3.Vllastimir Gjorgjevišit-kolonel gjeneral i policisŰ;

4.Obrad Stevanovišit-major gjeneral i policisŰ;

5.Sreten Lukiqit-major gjeneral i policisŰ.

&
Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur
 
KETA JANE QE VRANE NE KOSOVE E JO SHQIPTARET O NJEREZ
Revenir en haut 
Page 1 sur 1

Permission de ce forum:Vous ne pouvez pas rÚpondre aux sujets dans ce forum
 :: politika-
Sauter vers: